IT

Wat werken bij Knab anders maakt

Stap even met ons in de lift en luister wat we jou te bieden hebben. Bedenk slimme oplossingen voor onze groeiende groep klanten. Wees doortastend en denk groot. Bepaal zelf welke manier van werken het beste bij jou past. Ook fijn: je schrijft, implementeert en onderhoudt je eigen code. Zet jij graag je skills in om onze klanten financieel nog slimmer te maken? Join the Krew!

De eerste hackaton

In juni 2018 organiseerden we onze eerste 24-uurs hackaton. Een moment waarop developers en collega’s van andere disciplines samenkwamen om de mooie en innovatieve ideeën te ontwikkelen.

Front-end developer Tom

IT
Knab in één woord? Awesome! Je kunt bij iedereen aankloppen om wat te vragen. Iedereen is bereid je te helpen. En je krijgt alle vrijheid om leuke activiteiten te organiseren.

Agile werken

Agile werken

Bij Knab geloven we in agile werken: we werken in kleine, multidisciplinaire teams samen aan specifieke uitdagingen. Zo wordt werken leuker en behalen we meer resultaat.

Lees meer >

Pionieren en ondernemen

Pionieren en ondernemen

Sinds de zomer van 2017 is Stephan de CTO van Knab. “Ik was toe aan iets groots, iets nieuws, iets totaal anders.” Dat is het antwoord van Stephan Vinkenborg als ik hem vraag hoe hij bij Knab terechtgekomen is.

Lees meer >