Agile werken

Agile werken

Binnen Knab werken we in agile teams. Deze teams hebben een specifieke opdracht. Bijvoorbeeld: hoe maken we het proces om klant te worden bij Knab zo gemakkelijk mogelijk? In het team zitten alle mensen en expertises die nodig zijn om veranderingen voor onze klanten te realiseren. Tijdens de demo op donderdagochtend delen we onze resultaten met alle collega's in het Knab café.

Scrum

De teams gebruiken veelal scrum, maar soms ook andere agile methodieken om te realiseren. Ze kunnen hierin zelf keuzes maken, zolang we onderling goed kunnen samenwerken. Om de teams te ondersteunen bieden we trainingen aan en indien nodig certificering.
Scrum

KIP

Een keer per kwartaal komt het hele bedrijf bij elkaar voor de KIP dag. KIP staat voor Knab Increment Planning. Tijdens deze dag blikken we terug op het afgelopen kwartaal en staan we stil bij de successen die we geboekt hebben. We bespreken of er redenen zijn om de strategie aan te passen, en maken de plannen voor het komende kwartaal. Welk team pakt wat op? Hoe kunnen we elkaar helpen? Alles om zoveel mogelijk van onze doelstellingen te realiseren. We sluiten de dag af met kip & een drankje, om de volgende dag in volle vaart onze plannen in de praktijk te brengen.