Werken bij Knab

Kom je bij ons werken? Dan wordt Knab een significant onderdeel van je dagelijkse leven. Daarom geven we je niet alleen een leuke baan, maar zorgen we ook dat alles daaromheen zo aangenaam mogelijk is. Een jonge, snelgroeiende online bank. Geen grijze pakken en aktetassen, maar fijne servicegerichte collega’s op sneakers die tot het uiterste gaan voor onze klanten.
Kantoor
Ruim, licht, open, een eigen bar en een game-room met een pool-, tafelvoetbal- en tafeltennistafel én playstation. Zomaar wat kenmerken van ons gloednieuwe kantoorpand in Amsterdam.
Lunch
All-you-can-eat voor een klein bedrag en dan ook nog van bijzonder hoge kwaliteit. Laat dat maar over aan onze eigen horeca-topper Arnoud en zijn team over.
Pensioen
Oké, als het over pensioen gaat wordt het al snel een saai verhaal. Maar bij Knab weet je dat je pensioen bijzonder goed geregeld is.
Vervoer
Is ons pand voor jou goed te bereiken met het OV? Dan krijg je een NS Businesscard en volledige reiskostenvergoeding (max 60km). Zo niet, dan kun je met de auto komen en krijg je een tegemoetkoming in de kosten (max 60km enkele reis).
Gratis bankpakket
Uiteraard krijg je als Knab collega een gratis bankpakket.
Laptop / Telefoon
Natuurlijk krijg je een laptop en telefoon als je dat nodig hebt voor je werk. Maar er zit ook een uitknop op, vergeet die niet te gebruiken.
Vakantiedagen
Nieuw materiaal nodig voor je Insta-wall? Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar + 2 dagen work-life balance verlof (o.b.v. 40 uur) én 1 dag voor vrijwilligerswerk. Toch niet helemaal genoeg? Dan koop je extra dagen via de flexshop.
Korting, korting, korting
We hebben niet alleen een 10% collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij ONVZ, maar ook nog eens 20% op je Aegon autoverzekering en 50% op financieel advies. En via onze flexshop koop je een fiets met belastingvoordeel.