Hoe het begon

Hoe het begon

In 2012 begonnen we Knab. Omdat het beter kon. Simpeler. Wil je een bankrekening met handige seintjes? Of de verzekering die het beste bij jou past? Met slimme techniek en een flinke dosis menselijk begrip helpen we jou. Daarom kozen al ruim 200.000 mensen voor Knab.

Wij geloven in een gezondere financiële wereld

Wij willen de ogen en oren van onze klanten zijn als het om het financiële plaatje gaat. We zorgen dat onze klanten de controle over hun geldzaken hebben en precies op de juiste momenten de beste beslissingen kunnen maken.

Een gezonde financiële wereld
kennis en persoonlijk inzicht

We delen onze kennis en bieden persoonlijk inzicht

Wij zorgen dat de persoonlijke financiële data van onze klanten in hun voordeel werkt. Op die manier is geen uitdaging te groot. Knab levert relevante en complete oplossingen. Denk aan slimme seintjes om te voorkomen dat een klant rood staat of de verschillende spaarpotjes die je kunt maken.

Inventief, menselijk en uitdagend

We zijn een fris en oprecht geluid in de financiële wereld. Mensen beter leren kennen is voor ons geen bijzaak, maar volstrekte noodzaak. We omarmen alle slimheid uit de digitale wereld en voegen daar een flinke dosis menselijk begrip aan toe. We begeleiden klanten in de financiële wereld, zonder ze te betuttelen.

menselijk en uitdagend werk