HR Specialist

Per einde van het jaar worden we, voor het eerst in Knab’s geschiedenis, zelf werkgever. Ga jij de kar van onze HR-administratie trekken?

Knab is opgericht in 2012. We zijn een online bank, maar wel eentje die gerund wordt door mensen van vlees en bloed. We staan erom bekend anders te zijn, omdat we dingen anders willen doen. Simpeler, slimmer en voordeliger voor onze klanten. ' Make entrepreneurs feel at ease when it comes to their finances, every day'. Door slimme technologie te combineren met een gezonde dosis verstand, creëren we financiële dienstverlening die voldoet aan je wensen. Hier voegen we sublieme, persoonlijke service aan toe en zo ontstaat er iets, wat uniek is in de financiële sector. Van bankzaken tot verzekeringen, Knab is er voor jou! Al onze collega's hebben 1 ding gemeen: iedere dag proberen we, onze klanten proactief te helpen, bij het optimaliseren van hun geldzaken. We zijn open-minded, positief en staan altijd klaar voor onze klanten.

De rol
Knab’s HR afdeling is de ruggengraat van de organisatie. Wij zorgen voor de fundering waarmee de rest van Knab succesvol waarde kan toevoegen aan de ondernemers die bij ons bankieren. Ons doel is een betrokken en bevlogen medewerker, en daar werken we hard aan! 

Per einde van het jaar worden we, voor het eerst in Knab’s geschiedenis, zelf werkgever. Dat betekent dat we ook zelf de HR-administratie gaan doen en iemand zoeken die de kar gaat trekken!

Je wordt verantwoordelijk voor: 

 • Het gehele administratieve joiner-mover-leaver proces;
 • Het beantwoorden van allerlei HR gerelateerde vragen van zowel medewerkers, als van managers;
 • Het contact met onze externe salarisadministratie;
 • Het, samen met een externe partij, begeleiden van toekomstige Knab medewerkers in hun relocation proces naar Nederland;
 • Het verwerken dan wel doorzetten van data naar zowel je Business Control collega als je Data Analytics collega;
 • Het bijdragen aan de implementatie van een nieuw HR-systeem.

Het team
Gelukkig hoef je dit niet allemaal alleen te doen! We hebben een geweldig team bestaande uit 8 energieke en ambitieuze collega's. Nancy is onze HR Manager die de HR-strategie van Knab overziet, vertaalt naar operatie en ervoor zorgt dat elk teamlid de juiste tools heeft om zijn/haar werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Romee en Marcella zijn onze HR Business Partners, zij zorgen ervoor dat we aan het eind van de dag allemaal van ons werk houden. Renée is HR Officer die zich met al haar enthousiasme richt op de operationele taken van het team. De overige 4 teamleden, Dorine, Aoife, Imogeen en Victoria, zijn recruiters die ervoor zorgen dat we precies dié collega's aannemen die Knab nog beter maken. Kortom een geweldige leuke groep collega’s die jou met open armen ontvangen!

Jouw profiel
Onze ideale kandidaat voelt zich prettig in een constant veranderende omgeving en is niet bang voor moeilijke vragen. We hopen dat jij jezelf herkent in het volgende:  

 • Je beschikt over tenminste 2 jaar relevante werkervaring in HR-administratie;
 • Je hebt ervaring met het werken in een internationale werkomgeving;
 • Je bent bekend met de wet- en regelgeving binnen HR;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent 32 uur tot fulltime inzetbaar.

Diversiteit  
Kom zoals je bent. Knab is open met positieve vibes. Alle nationaliteiten, etniciteiten en geslachten, zijn welkom binnen Knab.

Join the Krew
Als je bij ons komt werken, wordt Knab een belangrijk onderdeel van je leven. Met gezellige borrels, fijne collega's en bijzondere momenten. Bekijk de voordelen! 

Als je vragen hebt over deze functie of het sollicitatieproces, neem dan gerust contact met ons op! 

We werken niet met derden voor het invullen van deze rol. 

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Dorine van der Schalk

What is seriously nice work?