Ons team

Behalve inhoudelijk leuk werk en een aantrekkelijke vergoeding, wil je natuurlijk ook fijne collega’s. Stap binnen in een wereld waar we de kracht van verscheidenheid omarmen. Een wereld waar inclusie niet een leeg begrip is om collega’s te werven, maar een levende realiteit.

Hybride werken

Ons bruisende – en enige – kantoor vind je in Amsterdam. Daar loop je elke dag veel collega’s tegen het lijf. Maar je krijgt ook alle ruimte en technische mogelijkheden om vanuit huis te werken. Tenzij het vanwege je functie niet anders kan, ben je bij Knab niet aan een plaats of werktijden gebonden. Dat is een boost voor je balans tussen werk en privé én voor de wereld om ons heen. 

Passie voor de klant

Sommige maken hier vrienden  voor het leven, anderen waarderen collega's vooral als professionele partners. Maar wat ons verenigt in de onwankelbare toewijding om onze klanten te helpen met hun financiën. Lees hier over hoe we die missie vormgeven.

Word je onderdeel van het Knab-team? Dan stap je in een wereld waar authenticiteit en diversiteit worden gevierd. Kom zoals je bent, werk op een manier die bij jou past. en we zorgen er samen voor dat je alle mogelijkheden hebt om uit te blinken. 

Ons team

bestaande uit enkele honderden gepassioneerden individuen – is een smeltkroes van talenten en achtergronden met hun wortels in tientallen verschillende landen. Daarom is Engels de taal die ons verbindt.