Wat werken bij Knab anders maakt

Wat werken bij Knab anders maakt

Bij Knab is de klant altijd het vertrek- en eindpunt. Hiervoor werken we met slimme techniek en een gezonde dosis menselijk verstand. Of je nou een fraudepreventiemedewerker bent, HR manager of stagiair: in ons werk stellen we het belang van de klant centraal.

Van scrum tot security

Operations is bij Knab een breed begrip. Het zijn onze collega’s van Finance, Security, Compliance en HR. Maar ook alle scrum masters. Deze mensen zorgen ervoor dat iedereen en alles bij Knab werkt zoals het hoort. En dat zo efficiënt mogelijk.
Van scrum tot security

Fraude manager Richard

Operations
We willen de beste service verlenen en de klant staat voorop. Het fijne is dat je dingen snel geregeld krijgt, het soms een tikkie chaotisch is maar ik noem het liever dynamisch. Mijn leukste herinnering? Dat we duizenden kerstkaarten met de hand geschreven hebben voor al onze klanten.

Agile werken

Agile werken

Bij Knab geloven we in agile werken: we werken in kleine, multidisciplinaire teams samen aan specifieke uitdagingen. Zo wordt werken leuker en behalen we meer resultaat.

Lees meer >

HR Business Partner Iris

Operations

Werken bij Knab betekent voor mij alles wat nodig is voor onze medewerkers en klanten, en niet alleen maar zaken die in mijn exacte functieomschrijving staan. De ruimte die ik krijg en de ondernemende sfeer geven me echt energie!